Care sunt domeniile unde sunt necesare echipamente individuale de protectia muncii?

Pentru unii angajatori cand vine vorba de protectia muncii, parca nu sunt destule masuri de precautie pe care sa la ia. Totusi, atat pentru cei care hiper-protejeaza dar si pentru cei care tind sa neglijeze normele de securitate si sanatate in munca, este nevoie sa stie de existenta echipamentului individual de protectie a muncii.

In domenii precum constructii, activitatea nenintrerupta in aer liber, domenii extreme cum sunt alpinismul utilitar sau forajul, terestru sau marin, existanta unor echipamente individuale de protectia muncii, sunt indispensabile. De la casti de protectie, pana la echipamente care sa protejeze intregul corp, toate trebuie sa existe in echipamentul de munca al angajatului.

Pe langa asta, este necesar, ca si angajator, sa instruiti personalul pentru toate situatiile neprevazute care ar putea aparea. Personalul trebuie sa fie in deplina cunostinta de cauza, sa stie cum sa foloseasca echipamentul si cum sa procedeze pentru a putea trece cu brio peste o situatie dificile. Desigur, nici dumneavoastra, ca si proprietar de afacere, s-ar putea sa nu stiti chiar tot ce se poate intampla intr-o zi de lucru. Tocmai de aceea, este necesar sa apelati la instructaj profesionist care sa va fie e un real ajutor. Puteti gasi un astfel de ajutor aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s